YANN

YANN is sinds 2017 een nieuwe speler op de interieurmarkt.

Eindelijk een merk dat lef toont en niet veel van hetzelfde brengt.

De gedurfde stijl in de fashionindustrie zie je nauwelijks terug in woonaccessoires. Olimco, het team achter YANN, maakt daar met hun jarenlange ervaring in de textielbranche, verandering in. Het doel van YANN is dan ook om woonaccessoires voor het gehele huis een verlengstuk van de fashionindustrie te laten zijn. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan en het gebruik van robuuste materialen. Daardoor ontstaat die herkenbare, stoere en ruige look.

Maar bij YANN koop je niet alleen een look. De ontwerpers werken met duurzame materialen en stoffen van een hoge kwaliteit, zodat je lang van de woonaccessoires gebruik kunt maken en genieten. Yann toont lef en maakt bewuste keuzes. Zo vindt de productie plaats in Portugal, Italië, Turkije en België.

YANN IS ABOUT LIVING BEYOND THE BOX...

Trends uit de fashionindustrie vertaald naar eigenzinnige woonaccessoires. Stijlvol met een stoere twist.

YANN is een nieuw merk ontstaan uit een behoefte. Voor mannen is er weinig keuze op het gebied van woonaccessoires. Olimco besloot in dat gat te springen door zelf stoer en eigentijds woontextiel te ontwerpen voor de moderne man, waar de vrouw ook profijt van heeft.